Σχεδιάζουμε χώρους εγκατάστασης και εγκαθιστούμε συστήματα θέρμανσης όλων των ειδών και τύπων. Για την εγκατάσταση λεβητοστασίων χρησιμοποιούμε λέβητες και καυστήρες παραδοσιακού καυσίμου, όπως πετρέλαιο, αλλά και καυστήρες εναλλακτικών ενεργειακών πηγών όπως ξύλο ή πυρηνόξυλο και συμπιεσμένα σωματίδια απορριμμάτων ξύλου (pellet) καθώς και σύστημα ηλιακής θέρμανσης. Τοποθετούμε ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ και με δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης καθώς και ηλιακούς συλλέκτες για παραγωγή ζεστού νερού για υποστήριξη της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και για ζεστο νερό χρήσης με αποτέλεσμα περισσότερο από 50% εξοικονόμηση σε καύσιμα. Ακόμα και σύστημα θέρμανσης - ψυξης σε ενδοδαπέδια ή με FAN COIL με αντλίες θερμότητας.

Με τη γνώση και την εμπειρία 25 ετών σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε, με εγκεκριμένη άδεια τοποθέτησης και εγκατάστασης, πλήρη συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε κατοικίες, καταστήματα και βιομηχανίες στρωμένα με θερμομπετόν, έτοιμα για εφαρμογή κόλλησης πλακιδίων, μαρμάρων και ξύλινων δαπέδων.

Τοποθετούμε και συνδέουμε όλους τους τύπους θερμαντικών σωμάτων σε κλασική θέρμανση, με πολυετή εμπειρία, γνώσεις και μεράκι, επιλέγουμε τις σωστές θέσεις τοποθέτησης και τις θερμίδες, μετά από μελέτη για καλύτερη απόδοση θέρμανσης και αισθητική στο χώρο σας.

Ορισμένα συστήματα θέρμανσης υπερτερούν έναντι άλλων. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός ταξινομούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την επίδραση στην υγεία και το κόστος. Εμείς προτείνουμε ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης.

Πηγές | φιλοξενία ip.gr