Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1983 με έδρα τα Τοπόλια Κισάμου του νομού Χανίων, στη Δυτική Κρήτη. Στα πρώτα έργα περιλαμβάνονταν συντηρήσεις και επισκευές κατοικιών σε μόνωση, θέρμανση και υδραυλικά δίκτυα. Τα πρώτα σημαντικά για την εταιρεία έργα ήταν η συντήρηση και υδροδότηση του Δημοτικού σχολείου, του τοπικού ναού και δύο εργοστασίων αεριούχων τοπικών παραδοσιακών ποτών στα Τοπόλια όπου χρησιμοποιήθηκαν οικολογικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

Σήμερα η δραστηριότητα της εταιρείας περιλαμβάνει και τις δύο μεγάλες κατηγορίες εργασιών για μια κατοικία. Τη διαμόρφωση της κτηριοδομής και την τεχνική κάλυψη.

Η διαμόρφωση κτηριοδομής περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες για τη μετάβαση από την κτηριοδομή στον κατοικήσιμο χώρο και στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Τέτοιες εργασίες τις οποίες αναλαμβάνουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς είναι υδραυλικα, θέρμανση (κλασικη και ενδοδαπεδια), αποχετεύσεις, τζάκια, καλοριφέρ, ηλιακά, δεξαμενές, πιεστικά, πυρόσβεση, ελαιωχρωματισμοί, θερμομονώσεις και υγρομονώσεις, μπάνια, τοποθετήσεις πλακιδίων, σκάλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επενδύσεις τοίχων, κατασκευές αλουμινίου - σιδήρου και inox, πόρτες ασφαλείας, περιφράξεις, κάγκελα, κουφώματα, μεταλλικά κτήρια, γκαράζ, σκίαστρα, τέντες όλων των τύπων, γκαραζόπορτες όλων των τύπων, ρολά ασφαλείας καταστημάτων, κλειδαριές, αυτοματισμοί.

Η τεχνική κάλυψη περιλαμβάνει προγραμματισμένη ή έκτακτη συντήρηση και επισκευή για υλικά και μηχανισμούς που συνήθως απαιτείται για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής των υλικών και η καλή λειτουργία των σύγχρονων αυτοματισμών σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Home Improve - Επένδυση στην κατοικία
Τοπόλια - 73400 Κίσαμος Χανιά
τηλ./φαξ: 2822400118 Έκθεση Κίσαμος
κινητό: 6937035795 - 6975730042
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : papadoap@gmail.com
http://www.homeimprove.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Απόστολος Παπαδογιαννάκης

Πηγές | φιλοξενία ip.gr